Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Himplasia, 60 tablete

Indicaţii: Supliment alimentar natural pentru hiperplazia benigna de prostata. Avantaje: • Reduce dimensiunile prostatei • Reduce simptomele asociate (urinare frecventa, senzatia de urinare incompleta, jet slab sau intermitent, incontinenta, urinare nocturna) • Intarzie evolutia hiperplaziei benigne de prostata • Combate infectiile prostatei Mod de administrare: Adulti: 1 tbl. de 2 ori/zi Ingrediente: Asparagus racemosus - efect antiinflamator, antibacterian si de reducere a dimensiunilor prostatei Tribulus terrestris (Coltii babei) - actiune diuretica, antibacteriana, analgezica si antiinflamatorie Crataeva nurvala (Trei frunze zburdalnice) - ajuta la reducerea dimensiunilor prostatei si amelioreaza simptomele adenomului de prostata, are efect antioxidant Areca catechu - efect antioxidant, antibacterian si antifungic

Acest produs Himplasia, 60 tablete din categoria Sanatatea barbatului se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Walmark Super Vitamina C 600 mg x 30 tablete
Deodorant 24h Fraîcheur Souffle de Thé Vert & Concombre, 200ml, Evoluderm
Deodorant stick unisex, 75ml, Sabio
Vopsea permanenta 5/07 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Ceai bio de macese si hibiscus, 15 plicuri, Vedda
Spray pentru protectie termica Style Stories Thermal Protector, 200 ml, Alfaparf
Super Complex B, 30 capsule, Parapharm
Verset Apa de parfum Glam 15ml
ALGOTREAT PLASTURI CU EFECT TERMIC 4 BUC
chevron-right-circle