Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Diabet
  4. /
  5. Diabecon x 60 tablete,...

Diabecon x 60 tablete, Himalaya

Indicaţii: • Prediabet si diabet zaharatAvantaje: • Reduce glicemia • Scade nivelul colesterolului si al trigliceridelor • Poate duce la scaderea dozei de insulina si antidiabetice orale • Reduce riscul aparitiei complicatiilor diabetului • Incetineste evolutia complicatiilor deja existente • Se poate asocia cu orice tip de medicatieMod de administrare:Adulti: 2 tbl. de 2 ori/zi inainte de masa ca adjuvant al dietei sau al hipoglicemiantelor orale. Se poate mari doza la 2 tbl. de 3 ori/zi, in functie de nivelul glicemiei/complicatii ale diabetuluiIngrediente: Gymnema sylvestre - regenereaza celulele pancreatice, stimuleaza secretia de insulina Commiphora wightii (Guggul) - reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor, previne complicatiile cardiovasculare ale diabeticilor Pterocarpus marsupium - reduce absorbtia glucozei din tractul gastrointestinal si creste secretia de insulina Momordica charantia (Memordica) - numita si “insulina vegetala”, reduce glicemia si scade nivelul de colesterol, trigliceride si acizi grasi

Acest produs Diabecon x 60 tablete, Himalaya din categoria Diabet se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema Iarba Mare, 20 g, Steaua Divina
Spray nazal, 30 ml, Steaua Divina
Avene Crema Nuantatoare Anti-Age SPF 50+ 50 ml
Ceai negru Earl Grey, 40g, Lebensbaum
Cana Sippee cu protectie Bacshiled™ pentru +6 luni Albastra, 300ml, Tommee Tippee
Baton proteic cu banane 20% proteine Raw Protein, 50g, Bombus
Lioton 100000ui x 100 g gel
Granola Granella fara gluten, 275g, Viblance
Lapte demachiant, 100ml, Lovren
chevron-right-circle