Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Tis-Rinoxin 0,5mg/ml x 10ml picături nazale

Prospect: Link ANM Compoziție: 10 ml RINOXIN 0,5 mg/ml, picături nazale soluţie conţin 0,0050 g clorhidrat de oximetazolină şi excipienţi. Indicații: - rinite şi sinuzite acute şi cronice alergice; - rinite şi sinuzite acute şi cronice virale; - catar tubar; - congestie nazală şi sinusală. Administrare: - Adulţi: doza recomandată este de 2-3 picături, în fiecare nară, de 2-3 ori pe zi. Soluţia se administrează sub formă de instilaţii nazale, cu ajutorul picurătorului. Produsul se va utiliza pe o perioadă scurtă de timp (4-6 zile). - Copii cu vârsta peste 12 ani: doza recomandată este de 1-2 picături, în fiecare nară, de 2-3 ori pe zi. Soluţia se administrează sub formă de instilaţii nazale, cu ajutorul picurătorului. Produsul se va utiliza pe o perioadă scurtă de timp (4-6 zile). Prezentare: flacon x 10ml

Acest produs Tis-Rinoxin 0,5mg/ml x 10ml picături nazale din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca de noapte anti-blemish cu yuja si niacina Niacin Line, 60ml, Some By Mi
SOLIDEA CIORAPI NAOMI 30DEN NERO MARIME 4-L
Serum Hydragenist, 30ml, Lierac Paris
Banda adeziva cu rivanol 8cm/6cm
Maca Complex 60 capsule, GNC
Ser calmant cu extract de bujor, 100ml, Klorane
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi 8036 C5
Set Happy Face Box Sapun, Monsieur Barbier
Set farfurii compartimentate, 3 bucati, Dr. Brown's
chevron-right-circle