Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. Zdrovit Calcidin x 56...

Zdrovit Calcidin x 56 comprimate filmate

Compoziţie: Valori nutritive 1 comprimat filmat de 1,8 g Calciu 600 mg (75%*) Vitamina K 75 µg (50%*) Vitamina D3 5 µg (50%*) * Doza Zilnica Recomandata (conf. HG 685/2009) Indicaţii: Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si dintilor. Vitamina D contribuie la absorbtia/ utilizarea normala a calciului si a fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. Vitamina K contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos. Mod de administrare: 2 comprimate pe zi inghitite cu suficient lichid. Atentionare: A se pastra in ambalajul inchis, la temperatura camerei. Supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Prezentare: 56 comprimate filmate Greutate neta: 100.8 g

Acest produs Zdrovit Calcidin x 56 comprimate filmate din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

42.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set 3 farfurii Essential 12luni+ Albastru, 3 bucati, Tommee Tippee
Balsam pentru par vopsit, 200ml, BeBio
Ceai de radacina de tataneasa, 80g, Plafar
Ciorapi compresivi dress clasa II Rayat - Bej, 7
Izolat proteic cu aroma de Cookies & Cream Isolate Whey 100CFM, 2000g, Weider
Rame ochelari de vedere dama Armani Exchange AX3088U 8275
Solutie cu fibre vegetale gust neutru Casen Fibra Junior, 14 plicuri, Recordati
Vitamina E lichida, 30ml, Marnys
Mascara Lash Princess Volume, 12ml, Essence
chevron-right-circle