Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gripovit Junior x 10 plicuri

Compoziţie: pulbere de fructe de soc 200 mg, vitamina C 50 mg (62,5 % *), bioflavonoide citrice 20 mg si zinc 7,5 mg (75 % *). *Doza Zilnica Recomandata conf HG 685/2009 Indicaţii: Fructele de soc contin aminoacizi, zaharide, rutin si o cantitate mare de vitamina C. Vitamina C si zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidati. Bioflavonoidele au efect antioxidant puternic, stimuleaza sistemul imunitar si favorizeaza absorbtia vitaminei C. Mod de administrare: Se dizolva continutul unui plic de GRIPOVIT JUNIOR intr-un pahar cu apa calda. Doza recomandata: 1 plic pe zi. Atentionare: Preparat indicat copiilor cu varsta mai mari de 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat. Greutate neta: 100 g e Prezentare: 10 plicuri x 10 g

Acest produs Gripovit Junior x 10 plicuri din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

FEROGLOBIN SIROP 200ML
Rame ochelari de vedere dama Polarizen 8038 C1
Pedalier ortopedic pentru maini si picioare
Tinctura Sublima Celuline, 200ml, Dacia Plant
Concentrat anti-age Timeless, 30ml, Dr.Grandel
Lac pentru unghii gel 59 - Brick Or Treat, 8ml, Essence
Caise deshidratate, 250g, SanoVita
INSTITUT ESTHEDERM ACTIVE REPAIR CREMA CORECTOARE RIDURI 50ML
Pudra proteica cu aroma de macarons Whey-X5, 2000g, Genius Nutrition
chevron-right-circle