Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gripovit Max C x 10 plicuri

Compozitie: zahar; acid ascorbic; pulbere din fructe de Coacaz-negru/Ribes nigrum (maltodextrina din cartofi si concentrat de fructe); pulbere din fructe de Zmeur/Rubus idaeus (maltodextrina din cartofi si concentrat de zmeura); extract apos 1,8 - 2,2: 1 (maltodextrina) din fructe de soc (Sambucus nigra L.); regulator de aciditate: acid citric; arome din fructe de Coacaz-negru si Floarea-pasiunii; extract apos 1,7 – 2,1 : 1 (maltodextrina) din flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa); sulfat de zinc monohidrat. 1 plic 10 g contine: vitamina C 850 mg (1062 % DZR*) si zinc 5 mg (50 % DZR*). *DZR – doza zilnica recomandata conf HG 685/2009 Indicaţii: Fructele de soc contin pigmenti naturali, aminoacizi, zaharide, rutin si o cantitate mare de vitamina C. Vitamina C si zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Florile de Hibiscus reprezinta o sursa importanta de vitamina C. Mod de administrare: Se dizolva continutul unui plic de GRIPOVIT MAX C intr-un pahar cu apa fierbinte (dar nu fiarta). Dupa putin timp se amesteca si se consuma. Doza recomandata: ½ - 1 plic pe zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemâna si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat. Greutate neta: 100 g e Prezentare: 10 plicuri x 10 g

Acest produs Gripovit Max C x 10 plicuri din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Frezyderm Gel exfoliant pentru fata 100 ml
SMIKACTIV FLORA 30 CAPSULE
Ulei de dus cu Mango si Iasomie, 400ml, Lirene
Extract gliceric Cistourinal, 50ml, AdNatura
Dentistar Set Pasta de dinti 30ml + Degetar moale din silicon
Magneziu Citrat 400mg + B6, 90 tablete, OstroVit
Crema cu Glyco-A 25%, 30ml, Isis Pharma
Pansament cu alginat de calciu de tip mesa, 2G/30cm, 5 bucati, Sorbalgon
1 Day Acuvue TruEye unica folosinta 90 lentile/cutie
chevron-right-circle