Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Tratamente Dermatologice
  6. /
  7. Chelstop Lotiune pentru ingrijirea...

Chelstop Lotiune pentru ingrijirea parului x 200ml

INGREDIENTE: Clematis Vitalba Extract, Calendula Officinalis Extract, Inula Helenium Extract, Betula Alba Extract, Lavandula Angustifolia Extract Mod de utilizare: Se spală părul cu SĂPUN MOALE VEGETAL. Se usucă părul şi apoi se frecţionează pielea capului cu loţiune CHELSTOP (1-3 capace). După frecţie se acoperă capul cu un prosop sau cască la cald până dispare efectul revulsiv (minim 30 minute). Se usucă părul şi nu se spală decât după 48 ore. Operaţia se repetă din două în două zile. La a 4-a şedinţă, practic oprirea căderii părului este realizată. Pentru întreţinere este necesar să se facă una, două spălări pe săptămână. Prezentare: 200 ml.

Acest produs Chelstop Lotiune pentru ingrijirea parului x 200ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Emulsie hidratanta EmulKera Enocare Pro, 75ml, Codexial
Sampon vegan pentru uz zilnic Care, 250ml, JOC
Chilotei de noapte Elite Soft Nr.6 15-25kg, 16 bucati, Huggies
Pudra de cocos ecologica, 125g, Niavis
Acutil, 30 capsule, Angelini
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2986 001
Piatra Ponce, 1 bucata, Cupio
Apa de curatare cu apa termala 1er Bebe, 500ml, Uriage
Set Super Daddy Box, Monsieur Barbier
chevron-right-circle