Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Tymisept x 12 comprimate...

Tymisept x 12 comprimate de supt

Indicaţii: Extractul de Cimbru – de – cultura ajutala eliminarea secretiilor bronsice si la mentinerea sanatatii tractului respirator superior, iar extractul de Nalba - mare protejeaza mucoasa bucala si faringiana. Recomandat in iritatii ale mucoasei cavitatii bucale si gatului, insotite de tuse uscata iritativa. Mod de administrare: 1-3 comprimate pe zi. 1 comprimat de 2000 mg contine: extract de Cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris) 50 mg si extract de Nalba - mare (Althaea officinalis) 50 mg. Atentionare: Contine izomalt, de aceea, folosit in exces poate avea efect laxativ. Contine aspartam, care reprezinta o sursade fenilalanina. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Greutate neta: 24 g Prezentare: 12 comprimate de supt

Acest produs Tymisept x 12 comprimate de supt din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon revitalizant cu colagen pentru par subtire, deteriorat si fragil, 400ml, Arganicare
Crema corectoare antirid pentru noapte Ophycee, 50ml, Galenic
Termometru multifunctional cu infrarosu fara contact, Medel
MENOSAN 60 TABLETE
Cetaphil Pro SpotControl cremă hidratantă SPF 30 120 ml
INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE HYALURONIC SER CONTUR OCHI 15ML
Bebelo Scutece Midi Numarul 3, 54 bucati
Tetina din silicon rotunda nr.1, 1 bucata, Wee Baby
Zahar brun nerafinat din melasa, 1kg, Solaris
chevron-right-circle