Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. Crevil Gel Puterea Calului...

Crevil Gel Puterea Calului cu Chili x 250ml

Indicaţii: Formula activă a gelului cu ardei iute este recomandată ca tratament pentru întinderile musculare, masaje, înlatura durerile şi ajută la circulaţia sanguină. Extractul de ardei roşu iute, crează un efect placut încălzind pielea, în special după efectuarea exerciţiilor fizice, înlătură stresul şi redă buna dipoziţie a picioarelor. Utilizare: se aplică pe piele şi se masează până la absorţie totală. Păstrare: se recomandă păstrarea gelului în locuri ferite de căldură şi umezeală.

Acest produs Crevil Gel Puterea Calului cu Chili x 250ml din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Scutece Premium Care, Marimea 3, 6-10 kg, 78 bucati, Pampers
Strataderm 10g
Pro Digestiv 10000 UI, 30 capsule Balkan Pharmaceuticals
SECOM CALCIUM MAGNESIUM + VIT D2 90 CAPSULE
Cremă Anticelulitică Profesională
Toner cu acid glycolic, 100ml, Q+A
Complex de multivitamine pentru barbati pentru intregul organism Vitapak, 30 pachete, GNC
Crema pentru maini 24h Aquareva, 50ml, Noreva
FARES Ceai la punga Hepatocol, 50g
chevron-right-circle