Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ingrijire orala
  4. /
  5. Fixodent Original 40 ml

Fixodent Original 40 ml

Compozitie: Fixodent Original: calciu/zinc PVM/MA copolimer, parafina lichida, celuloza guma, vaselina, siliciu, mentol si ulei de menta. Actiune:Fixodent Original ajuta la prevenirea durerilor de gingii, respiratiei neplacute si placii bacteriene. Ajuta la fixarea sigura a protezei pe tot parcursul zilei. Ofera confortul necesar in timpul purtarii protezelor. Va ajuta sa puteti consuma alimentele favorite. Previne patrunderea alimentelor alimentare iritante sub proteza. Instructiuni de folosire:Curatati temeinic protezele si gingiile.Uscati protezele.Aplicati benzi scurte de Fixodent pe proteza prin apasarea tubului.Nu aplicati crema adeziva prea aproape de margini.Aplicati proteza si tineti apasat.Asteptati cateva minute inainte de a manca sau a bea.Proteza poate fi indepartata cu usurinta in orice moment Atentionari special: Nu folositi in caz de hipersensibilitate la ingrediente. Daca apar iritatii sau alte efecte adverse, intrerupeti folosirea si consultati medicul stomatolog. Forma de ambalare Fixodent Original crema: Cutie cu un tub a 40 / 70 ml crema.

Acest produs Fixodent Original 40 ml din categoria Ingrijire Orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Creion pentru ochi Kajal 08 - Teddy, 1g, Essence
Servetele umede intime, 20 bucati, Alint
Dr. Max Comprese non-sterile 7.5 x 7.5cm, 100 bucati
Ochelari de soare barbati Police SPLF72 0568
Cana cu cioc de silicon pentru +3 ani Roz, 600ml, Bbox
Sapun lichid pentru maini cu extract de orez, 500ml, Friendly Organic
Crazy Green Werewolf-90 90 de purtari 2 lentile/cutie
Vopsea de par Argan Oil 6.1, 50ml, Korres
Sampon tratament keratoreductor pentru senzatia de mancarime PSOlution Dercos, 200ml, Vichy
chevron-right-circle