Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema Dr Boici x 60g

Acţiune: Crema Dr. Boici, prin acțiunea analgezică, antiinflamatoare, antispastică, vasoreglatoare şi de stimulare a circulaţiei capilare; acțiunea complexă este datorată combinației unice de principii biologic active; acțiunea analgezică, antiinflamatoare și antispastică a spânzului este potenţată de acţiunea de susţinere a funcţiei venoase a flavonoizilor din extractul de castan; ienupărul vine în completarea acțiunii antireumatice și revulsive. Indicații: Crema Dr Boici se folosește cu rezultate deosebite în:- dureri musculare și ale articulațiilor, - mialgii, nevralgii diverse, - reumatism articular sau diverse alte forme ale acestei boli, - luxații, entorse, fracturi, - oboseală sau dureri musculare, - dureri articulare cu diferite localizări, - sechele dureroase după traumatisme accidentale sau chirurgicale, - recuperare după operații de hernie de disc, menisc, fracturi, etc., - menținerea mobilității articulațiilor, - relaxare musculară după efort susținut. Mod de administrare: Crema Dr. Boici se aplică în strat subțire pe tegumentul zonelor dureroase, de 2 – 3 ori pe zi, prin masaj usor. Este indicată aplicarea cremei după compresa cu Soluție Relaxantă cu spânz.Compoziție: Principii active 100% naturale: extract de spânz (Helleborus purpurascens), extract de castan (Aesculus hippocastanum), ulei volatil de ienupăr (Juniperus communis), într-o bază de calitate superioară. Crema Dr. Boici NU conține parabeni sau alte substanțe cu potențial nociv. Prezentare: Tub de 60 g în cutie individuală, însoțit de prospect.

Acest produs Crema Dr Boici x 60g din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Demachiant Refine Cellular Detox Lipo Cleanser cu efect detoxifiant, 100ml, Babor
Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY9093V 3542
Vitamine si minerale Vitamin Multiple Sport Mega Caps, 60 capsule, Olimp Sport Nutrition
Ulei esential Patchouli, 10ml, Ellemental
Apivita My Color Elixir Vopsea de par, N5.0
Gel de curatare calmant Sensidiane, 400g, Noreva
Sapun cu extract de unt de shea si lapte, 50g, L'Occitane
Crema hidratanata 72H pentru toate tipurile de ten MINERAL 89, 50ml, VICHY
Vopsea de par permanenta Expert Oil Fusion Nr 4.3, 115ml, Loncolor
chevron-right-circle