Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Stimuven Plus x 60g...

Stimuven Plus x 60g gel

Acţiune: Stimvuen plus gel are acțiune: venotonică, antiinflamatoare, analgezică, antispastică, antiedematoasă, astringentă, stimulează circulația capilară, crește rezistența pereților venoși, reface funcția valvulelor venoase, scade permeabilitatea pereților venoși; principiile biologic active din extractul de castan au o acțiune extrem de benefică asupra vaselor de sânge, fortifică și refac funcția venoasă; spânzul potențează acțiunea castanului și are un rol de reducere a inflamaţiei și a durerii; principiile bioactive din hamamelis completează efectul venotonic, astringent și antiinflamator. Stimuven gel spre deosebire de Stimuven cremă prezintă o absorbție mai rapidă a principiilor active și permite utilizarea în ultrasonografie sau în cabinetele de fiziokinetoterapie. Indicații: Se obtin rezultate deosebite in: - varice, flebite, tromboflebite; - înlătură tensiunea de la nivelul picioarelor, reduce senzaţia de picioare obosite; - reduce echimozele şi hematoamele; - utilizarea consecventă duce la dispariția varicelor și întreține pereții vasculari astfel încât previne apariția recidivelor; - tratamentul şi profilaxia afecţiunilor sistemului circulator venos; - menţinerea aspectului sănătos al pielii prin stimularea circulaţiei capilare; - atenuarea hematoamelor şi tumefierilor. Mod de administrare: - în cazul varicelor sau problemelor de circulație venoasă de la nivelul picioarelor se aplică gelul pe zonele afectate și se masează uşor de jos în sus, respectiv dinspre gleznă înspre coapse. - în cazul hematoamelor, echimozelor sau tumefierilor gelul se aplică prin masaj circular la nivelul zonei afectate Avantajele formei de gel sunt: absorbția rapidă a principiilor active și posibilitatea utilizării în cabinetele medicale de profil. Compoziție: Principii active 100% naturale: extract de castan (Aesculus hippocastanum), extract de spânz (Helleborus purpurascens) şi extract de hamamelis (Hamamelis virginiana), într-o bază de calitate superioară. Stimuven plus gel NU conține parabeni sau alte substanțe cu potențial nociv. Prezentare: Tub de 60 g în cutie individuală.

Acest produs Stimuven Plus x 60g gel din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon cu ulei natural de macadamia 600ml, Eyup
Marnys Apigel, 20 fiole
Vopsea vegana 7.11 Intense ASH Blonde, 100ml, Natural Kay
Faina de mei ecologica fara gluten, 425g, Bauckhof
Balsam de buze colorat cu capsuni Kiss Me, 8ml, Biovene
Ciorapi compresivi tip dres 280 deni 22-27 MmHg V-15 L, 1 bucata, Varilegs
Soflens Natural Colors Indigo 30 de purtari 2 lentile/cutie
MultiVitamin, 60 tablete, Gold Nutrition
SECOM RESPIRATORY PROTECT DROPSURI CRANBERRY RASPBERRY 18BUC
chevron-right-circle