Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Inima si Circulatie
  4. /
  5. Calmogen Plant x 20...

Calmogen Plant x 20 capsule

Indicatii Supliment alimentar util în: Anxietate (stare de neliniste, de asteptare incordata insotita de palpitatii, jena la respiratie etc. intalnita in unele boli de nervi); Iritabilitate (ca tonic general, relaxant, sedativ, calmant - produce o linistire a starilor de agitatie psihica sau motorie); Antiaritmic (pentru palpitatii); Antispastic; Tulburari de somn. Compozitie: Floarea pasiunii (passiflora) extract - 50 mg; Hamei (hamulus lupulus) extract - 50 mg; gintura (gentiana) extract- 20 mg; valeriana (valeriana officinalis) extract - 50 mg. Mod de administrare: Adulti: 1cps. X 3 ori pe zi. Copii: se va administra la recomandarea medicului de familie sau a medicului cu specialitatea pediatrie. Atentionari speciale: Sarcina si alaptare; Ulcer; Hipertensiune arteriala (HTA) ; Alergie cunoscuta la oricare dintre constituenti; Boli renale; Boli cardiace; Dieta hiposodata (dieta fara sare); Sangerare rectala.

Acest produs Calmogen Plant x 20 capsule din categoria Inima si Circulatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Artro + Curcumin 95, 120 capsule, Herbagetica
Ser cu ulei Sesicode, 30ml, Dr.Grandel
Cristale de fructe si legume Immune Valley, 100g, Rawboost
Aminoacizi BCAA Train Sustain Strawberry Kiwi, 266g, Optimum Nutrition
Mini paste Stelline de la 6 luni, 300g, Plasmon
Ser anti pete pigmentare pentru tenul sensibil, 30ml, Mixa
Compresa gel rece/cald pentru genunchi
Salteluta plan inclinat si saculet cu samburi de cirese BabyJem - Gri
Doppelherz Aktiv Carcel Stop, 15 tablete efervescente
chevron-right-circle