Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Doppelherz Aktiv Calciu D3 Osteo 1000 15 Comprimate Efervescente

Prezentare: Supliment alimentar cu indulcitori, fara lactoza si glutenUn singur comprimat efervescent de Calciu + D3 Osteo 1000 administrat zilnic acopera necesarul mediu de Calciu si Vitamina D3 al unui adult. Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original. Mod de administrare: Se administreaza 1 comprimat efervescent dizolvat intr-un pahar cu apa (200 ml), zilnic. Ingrediente: Acid citric (acidifiant), carbonat de calciu, acid malic (acidifiant), bicarbonat de sodiu (agent de afânare), amidon de cartof (agent de încărcare), fosfat de calciu (agent antiaglomerant), ciclamat de sodiu (îndulcitor), arome, zaharină sodică (îndulcitor), Vitamina D3, riboflavin 5-fosfat de sodiu (colorant). Ambalare: Tub continand 15 comprimate efervescente. 15 comprimate = 108 g

Acest produs Doppelherz Aktiv Calciu D3 Osteo 1000 15 Comprimate Efervescente din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ABOCA GOLAMIR 2ACT SPRAY ADULTI CU ALCOOL 30ML
BIODERMA ABCDERM ULEI DE CORP 200ML
Biseptol Spray Fara Alcool cu Argint Coloidal 20ml
Crema Tamus, 150g, Steaua Divina
Set tentine cu debit mediu pentru +3 luni Natural Response SCY964/02, 2 bucati, Philips Avent
Tinctura Ceai Jawa, 120ml, PlantExtrakt
Biscuiti bio cu ovaz si mere, 125g, Bohlsener Muhle
Relaxirem Forte, 60 comprimate, Laboratoarele Remedia
Pulbere de maca si ginseng, 200g, Phyto Biocare
chevron-right-circle