Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Diabet
  4. /
  5. Doppelherz Aktiv Diabetiker Vitamine...

Doppelherz Aktiv Diabetiker Vitamine + Minerale 30 Tablete

Cromul contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor Combinație specială de vitamine și minerale Mod de administrare: Se administreaza 1 comprimat zilnic, cu suficient lichid, fara a o mesteca. La nevoie, comprimatele pot fi injumatatite. În cadrul regimului alimentar si de viata al diabeticilor sunt importante urmatoarele aspecte: un mod de viata ordonat, miscare suficienta, controlul greutatii, administrarea de medicamente recomandate de medicii specialisti. Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original. Ambalaj: 30 comprimate Ingrediente: Oxid de magneziu, acid ascorbic (Vitamina C), alfa-tocoferol acetat (Vitamina E), celuloză microcristalină şi amidon de orez (agenți de încărcare), gliceride parțiale cu lanț lung (agenți antiaglomeranți), gluconat de zinc, dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), hipromeloză (agent de îngroşare), nicotinamidă (niacină), gumă arabică (emulsifiant), ciancobalamină 0,1 % (Vitamina B12), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), pantotenat de calciu, șelac (agent de îngroşare), clorhidrat de piridoxină (Vitamina B6), dioxid de titan (colorant), apă (solvent), nitrat de tiamină (Vitamina B1), talc (agent antiaglomerant), ulei de măsline (substanță suport), riboflavină (Vitamina B2), acid folic, polisorbat 80 (emulsifiant), clorura de crom (III), oxid de fier galben (colorant), biotina, selenat de sodiu.

Acest produs Doppelherz Aktiv Diabetiker Vitamine + Minerale 30 Tablete din categoria Diabet se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bioderma Photoderm Spot-Age SPF 50+ Gel-crema impotriva petelor brune 40ml
BERES CRANBERRY 60 COMPRIMATE FILMATE
SCHOLL BRANTURI GEL HIGH HEELS
Paste Fusilli din hrisca fara gluten, 250g, Probios
Suport fixare brat cu efect de incalzire Dessault 8013, 64-89cm, S/M, Bej, Medtextile
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX7229 8322
Oja semipermanenta Hollywood Classic, 15ml, Cupio
Ceai de papadie D126, 50g, Fares
Stick pentru fata cu SPF 50 PA++++ Cotton Soft, 19g, Tocobo
chevron-right-circle