Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Doppelherz Aktiv Minerale pentru Femei + Colagen Depot 30 Comprimate

Combinaţie specială de substanţe nutritive pentru nevoile nutriţionale ale femeilor. Cu Calciu, Vitamina C, Vitamina D, Magneziu, Zinc, Fier, Acid Folic. Formulă îmbunătățită cu colagen. Sistemul de acțiune în două faze asigură eliberarea treptată a substanţelor conţinute, în două etape separate. Complexul de vitamine şi minerale dedicat femeilor se recomandă în orice moment, din copilărie și până la vârsta reproductivă, înainte şi după sarcină, chiar şi în timpul alăptării, dar şi la vârstă înaintată (menopauză). Mod de utilizare: Se administrează 1 comprimat/ zi, în timpul mesei. La nevoie, comprimatele pot fi înjumătăţite. Ingrediente: Carbonat de calciu, oxid de magneziu, celuloza microcristalina si polivinilpirolidona (agenti de incarcare), hidrolizat de colagen, hidroxipropilmetilceluloza si hidroxipropilceluloza (agenti de glazurare), acid L-ascorbic (Vitamina C), acizi grasi, saruri de magneziu ale acizilor grasi si talc (agenti antiagloomeranti), amidon modificat, fumarat feros, sulfat de zinc, dioxid de titan si oxizi si hidroxizi de fier (coloranti), calecalciferol (Vitamina D3), ulei de cocos, acid pteroilmonoglutamic (acid folic). Precautii: Dacă se folosesc formule cu Vitamina C pentru îngrijirea pielii, ar trebui să alternați cu acest produs. Ideal este că produsele cu Vitamina C să fie folosite seara iar formula cu Niacinamida 10% + Zinc 1% dimineață. Altfel Niacinamida poate afecta integritatea formei pure a Vitaminei C.

Acest produs Doppelherz Aktiv Minerale pentru Femei + Colagen Depot 30 Comprimate din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare dama Raizo ZN3651 C4
Biofinity XR Toric lunare 3 lentile/cutie
Vitamina B1 Tiamina 250mg, 90 capsule, G&G
Durex Feel Intimate x 6 prezervative
PHYTOCOLOR VOPSEA 3 DARK BROWN
Dezinfectant Mini Cu Alcool 80%, 750 Ml
Melatonin 3mg, 30 capsule vegetale, Zenyth
Vopsea de par permanenta 4-15 Crom Mat, 115ml, Syoss
Picaturi Afomill decongestionant, 10 ml, AF United
chevron-right-circle