Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Doppelherz Aktiv Lecitina +...

Doppelherz Aktiv Lecitina + Ginkgo 30 Capsule

Prezentare: 600 mg Lecitină 15 mg pulbere din frunze de Ginkgo biloba Vitamine B pentru funcţionarea normală a sistemului nervos şi performanță mentală normală O capsulă conţine: 600 mg Lecitină din soia, 15 mg pulbere din frunze de Ginkgo biloba, 8 mg Niacină, 5 mg Zinc, 3 mg Acid pantotenic, 0,7 mg Vitamina B6, 0,55 mg Vitamina B1, 1,25 μg Vitamina B12. 1 capsulă corespunde la 8 kcal / 34 kJ. Atenţionări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25°C, ȋn ambalajul original. Ambalaj: 30 capsule Mod de administrare: Se administrează 2 capsule zilnic, nemestecate, în timpul meselor, cu o cantitate suficientă de lichid.

Acest produs Doppelherz Aktiv Lecitina + Ginkgo 30 Capsule din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema coloranta pentru protectie solara cu SPF 50+ Light Tint Medisun, 40ml, ACM
Dropsuri fara zahar cu cappucino si frisca, 75g, Diablo
Crema de noapte antirid, cu Retinol pur si Niacinamida Liftactiv B3, 50 ml, Vichy
Acid hialuronic, 30 capsule, GNC
KLORANE SAMPON USCAT NUANTATOR CU LAPTE DE OVAZ 150ML
RheumastoPlast, 10x7 cm, 4 plasturi
Sirop de Catina si propolis, 200ml, Dorel Pant
Periuta de dinti Universal Care, 1 bucata, TePe
Dischete demachiante Dissolving Cleanser, 50 bucati, Bye Bye Blemish
chevron-right-circle