Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Buze
  6. /
  7. La Roche-Posay Cicaplast Balsam...

La Roche-Posay Cicaplast Balsam buze 7,5 ml

Indicaţii: Acest balsam reparator cu efect de bariera netezeste, protejeaza si reconstruieste epiderma buzelor si a altor zone uscate, crapate sau iritate datorita unei formule concentrate cu Pantenol 5%, ingredient activ, anti-inflamator si imbogatita cu MP-Lipide, ingredient activ hidratant, intr-o formula inovatoare confortabila si protectoare. Proprietăţi: O noua textura cu efect de bariera: Protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe, pentru un efect reparator si calmant. INOVATIA MP-lipide: reactiveaza mecanismele de bariera ale pielii lezate. Efectul de calmant este asigurat de Pantenol 5%, ingredient activ, anti-inflamator. Beneficii: Intens hidratate, buzele sunt calmate de la prima aplicare, iar senzatia de disconfort dispare. Mod de aplicare: Se aplica ori de cate ori este necesar.

Acest produs La Roche-Posay Cicaplast Balsam buze 7,5 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pudra pentru bebelusi, 75g, Topfer
Frezyderm Sun Screen Fluid Pudra SPF 50+ 50 ml
Pestisori gumati cu Omega 3 si aroma de lamai si portocale, 36 jeleuri, Moller's
Ser facial cu ulei de migdale Power Of Plants, 30ml, Lirene
Tisalibour crema x 50 ml TIS
Crema relipidanta pentru pielea uscata predispusa la dermatita atopica sau prurit XeraCalm A.D., 200ml, Avene
Burete ecologic pentru exfoliere delicata, 1 bucata, So Eco
Gel de curatare purifiant anti-imperfectiuni, 250ml, Evoluderm
Spuma pentru picioare hidratanta 10% uree, 125ml, Feet Calm
chevron-right-circle