Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Makeup
  6. /
  7. La Roche-Posay Toleriane Fond...

La Roche-Posay Toleriane Fond de Ten Corector Fluid SPF 25 30ml 10 Ivory

Indicaţii: Imperfectiunile pielii sensibile si intolerante. Proprietăţi: Corecteaza imperfectiunile si uniformizeaza tenul prin gradul sau ridicat de acoperire. Imbogatit cu un nou agent de texturare patentat, este foarte usor de aplicat si poate fi adaptat si utilizat cu usurinta pe pielea intoleranta pentru a obtine un machiaj natural, fara a lasa urme si oferind un confort de lunga durata. Produs cu toleranta ridicata, fara efect de masca. Fara conservanti. Testat pe pielea sensibila. Non-comedogenic. Protectie UV: SPF 25. Mod de aplicare: Aplicati o cantitate mica din produs folosind o pensula sau chiar degetele, dintre centrul fetei catre extremitati, folosind miscari circulare.Corecteaza imperfectiunile si acopera perfect tenul fara a lasa urme. Disponibil in patru nuante:10 Ivory11 Light Beige13 Sand Beige16 Tan 30ml

Acest produs La Roche-Posay Toleriane Fond de Ten Corector Fluid SPF 25 30ml 10 Ivory din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

97.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SINULAN EXPRES FORTE SPRAY JUNIOR 20ML
Tratament pentru parul subtire si slabit cu efect de densificare Dercos Densi Solutions, 100 ml, Vichy
Nicotinamide, 90 capsule, Natural Doctor
Pudra duo iluminatoare, 6g, Yves Rocher
Dr. Max Multivitamin Kids Sirop, 120ml
Gel PrestoGel®, 25g, PharmaGenix®
VICHY Liftactiv SUPREME antirid si fermitate, ten normal mixt, 50ml
Set spatule pentru sprancene, 50 bucati, Cupio
Crema BB anti-imperfectiuni Exfoliac Dore, 30ml, Noreva
chevron-right-circle