Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Dermatita
  6. /
  7. La Roche-Posay Lipikar Syndet...

La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ crema de curatare 200 ml

Crema de curatare dedicat nou-nascutilor, copiilor si adultilor. Protejeaza pielea delicata impotriva apei dure. Curata delicat pielea iritata si reinstaureaza bariera cutanata. Este o formula ultra delicata de crema de spalare imbogatita cu unt de Shea si niacinamida, asociate cu Aqua Posae Filiformis, un nou ingredient patentat pentru a actiona asupra factorilor determinanti ai pielii cu tendinta de dermatita. Indicaţii: Pentru pielea uscata, foarte uscata si reactiva. Proprietăţi: Toleranta foarte ridicata. 0% sapun/parfum/parabeni Beneficii: Conforul pielii este reinstaurat. Pielea ramane catifelata si hidratata. Mod de aplicare: Pentru igiena zilnica. Aplicati pe pielea umeda si masati usor. Clatiti. Eficacitate: Toleranta foarte ridicata: 98% Curatare perfecta a pielii: 98% Usor de aplicat: 95% Tub de 400ml cu pompita

Acest produs La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ crema de curatare 200 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

49.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Resource 2.0 cu aroma de ananas si mango, 4 x 200ml, Nestle
Scrub hidratant pentru fata si buze Pina Colada, 80g, Nacomi
Servetele umede Sensitive, 52 bucati, Pampers
Ulei Bio Esential Portocale Dulci (Citrus sinensis), 10ml, Sonnentor
CONCENTRACE - PICATURI CONCENTRATE IN OLIGOMINERALE MARINE X 59 ML TRACE MINERALS
Dr. Max Spray Foot & Shoe, 150ml
Biscuiti cu lapte si ciocolata, 230g, Gerble Expert Dietetic
Acutil, 30 capsule, Angelini
Fluid Solare Cleanance Triasorb pentru ten gras-acneic SPF50+, 50ml, Avene
chevron-right-circle