Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. La Roche-Posay Effaclar Apa...

La Roche-Posay Effaclar Apa Micelara Ultra 400 ml

Indicaţii: Piele grasa si sensibila. Proprietăţi: EFFACLAR apa micelara demachianta curata cu delicatete datorita agentilor de curatare special selectionati pentru pielea sensibila. Elimina impuritatile si excesul de sebum, lansad pielea curata si proaspata. Cu apa termala La Roche-Posay calmanta si antiiritanta - pH5.5 - Fara sapun - Fara alcool - Fara coloranti - Fara parabeni. Beneficii: Pielea este curatata de impuritati si de excesul de sebum. Efect de prospetime si curatenie. Mod de aplicare: Folositi dimineata si/sau seara pe fata. Imbibati o discheta demachianta cu aceasta apa micelara si curatati fata si gatul. Uscati fata tamponand cu un prosop curat sau cu o discheta de vata.

Acest produs La Roche-Posay Effaclar Apa Micelara Ultra 400 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Braunol - Solutie Iodina cu Alcool 100 ml
Dr. Max Dopuri din spuma pentru urechi, 3 perechi
Saw Palmetto Extract Palmier-Pitic, 30 capsule, AdNatura
Ciocolata neagra 58% cu fructe de padure cu STEVIA, 125g, Torras
VITALIA SAMPON ANTISEBOREIC SULF 175G
Centella Balancing Star Mask, 1 bucata, Thank You Farmer
LYSASKIN PSORILYS EMULSIE PENTRU PIELE USCATA 200ML
Ser anti-imbatranire cu retinol 0,1% A-Game10, 30 ml, Geek & Gorgeous
Concentrat pentru par Hairxil Forte, 10x5ml, PFC Cosmetics
chevron-right-circle