Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea femeii
  4. /
  5. Ducray A-Derma Cytelium lotiune...

Ducray A-Derma Cytelium lotiune 100ml

Indicatii: A-Derma Cytelium lotiune usuca si decongestioneaza zonele afectate ce urmeaza a fi tratate. Lotiunea calmeaza si catifeleaza pielea iritata. Este foarte bine tolerata chiar si de pielea cea mai delicata si poate fi folosita pe pielea copiilor si a bebelusilor. Proprietatile lotiunii calmante Cytelium se datoreaza ingredientelor active: Oxid de zinc, cu rol astringent si anti-iritant. Ovazul Rhealba, lasa pielea catifelata, calma si protejeata. Lotiunea este recomandata pentru leziuni localizate.Aplicare precisa. Mod de administrare: Flaconul terbuie bine agitat inainte de utilizare Aplicati Cytelium pe zonele afectate folosind un pansamant steril sau o compresa. Se aplica de 2 sau 3 ori pe zi. Cytelium nu pateaza pielea si nu are parfum 100ml

Acest produs Ducray A-Derma Cytelium lotiune 100ml din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

56.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ghete ortopedice copii, albastru - 29
Hrisca prajita decorticata, 200g, Springmarkt
Branule diverse dimensiuni - 18
CERAVE CREMA REPARATOARE PENTRU PICIOARE 88ML
Toner hidratant Milk Skin, 150ml, Tirtir
Foramen Hilo Dental ata dentara mentolata cu fluor si aloe vera, 50m 422
Isis - Teen Derm K, 30ml
Pansament cu alginat de calciu 5 cm x 5 cm 10 buc/cut
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen MB006 C1
chevron-right-circle