Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea femeii
  4. /
  5. Ducray Kertyol PSO NOU...

Ducray Kertyol PSO NOU sampon 200ml

Indicatii: Samponul Kertyol PSO este un sampon keratoreductor pentru ingrijirea pielii capului eliminand scuamele care se acumuleaza la suprafata pielii capului. Cand matreata este severa pielea capului va capata aspect de solzi si apar mancarimi. Acesti solzi apar datorita cresterii excesive a reinoirii celulare rezultata prin acumularea pielii moarte. PSO = Placi, Scuame, Opacitati. Textura non-grasa si hipoalergenic. Elibereaza pielea capului de matreata severa si calmeaza iritatiile acesteia. Compozitie: Contine acid salicilic asociat cu acid glicolic care actioneaza in eliminarea matretii si a senzatiilor de iritare. Mod de administrare: Samponul se poate folosi de doua-trei ori pe saptamana timp de 6 saptamani.

Acest produs Ducray Kertyol PSO NOU sampon 200ml din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

62.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

PARANIX SAMPON PENTRU PREVENTIE 200ML
IVATHERM TOLERISKIN DEMACHIANT FLUID PENTRU FATA SI OCHI 200ML
Pieptene de buzunar, 1 bucata, Parsa Beauty
Spuma de curatare a fetei cu Acai Berry, 120g, Frudia
Rame ochelari de vedere barbati Post Malone + Arnette AN7177 2520
Omnibiotic 6, 60g, Institut AllergoSan
Canpol Babies Chiloti Postnatal unica folosinta, marimea L, 5 bucati
Plasturi antireumatici cu ardei iute 12x18cm, 1 bucata, Cansin
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2856S 001
chevron-right-circle