Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Dermatita Seboreica
  6. /
  7. Ducray Kelual D.S. crema...

Ducray Kelual D.S. crema calmanta, anti-scuame 40 ml

Indicatii: Ingredientii activi actioneaza asupra pielii seboreice, prezentand scuame prin: -Eliminarea scuamelor prin actiunea combinata a Keluamidului(care favorizeaza dispersia acestora) si a Guanidinei glicolate care elimina impuritatile si pielea moarta de pe suprafata epidermei. -Actiunea de curatare a complexului patentat ciclopiroxolamina crotamiton, inhiba proliferarea bacteriilor. -Efectul calmant asupra iritatiilor(datorita proprietatilor calmante si anti-iritante ale Keluamidului). Aplicata zilnic, crema Kelual D.S. trateaza pielea afectata in cazul dermatitelor seboreice. Mod de administrare: Se aplica dimineata si seara, dupa o curatare a pielii cu o baza blanda (un sapun ultra hranitor); primele imbunatatiri apar dupa prima saptamana de tratament , insa tratamentul trebuie continuat pentru mentinerea rezultatelor cel putin o luna.

Acest produs Ducray Kelual D.S. crema calmanta, anti-scuame 40 ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Zdrovit Sforsin spray antisforait 20 ml
BIODERMA NODE G SAMPON 400ML
Rama ochelari de vedere dama Tommy Hilfiger TH 2055 09Q
Apă Micelară Cu Ulei De Trandafir Sălbatic
Vitamina B1 Tiamina 500mg, 90 capsule, G&G
Spirulina ecologica 400mg, 300 tablete, Republica Bio
NEUTROGENA CREMA DE MAINI INSTANT REPAIR 75ML
Deodorant spray Pink Passion, 150ml, Fa
Indeed Labs Crema antirid, Retinol Reface, 30ml
chevron-right-circle