Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. Gerovital H3 Classic Emulsie...

Gerovital H3 Classic Emulsie Hidratanta Demachianta 2 in 1 200 ml

Complexul anti-age: previne şi atenuează semnele senescenţei tenurilor mature şi uscate şi are efect geriatric asupra pielii. Acid Hialuronic: asigură tenului matur nivelul optim de nutriţie şi hidratare, restaurând bariera hidro-lipidică de protecţie. Vitamina E: limitează stresul oxidativ, protejează acidul hialuronic, fibrele de colagen şi elastina. Juvinity : întârzie îmbătrânirea metabolică şi a nucleului celulelor, revigorează replicarea celulară. Juvinity, noul ingredient ce face parte din Complexul anti-age este numit şi Complexul tinereţii, Rezervorul de tinereţe îndelungată a pielii. Acţiune: Asigură demachierea perfectă, hidratarea şi tonifierea optimă a pielii. Acidul hialuronic hidratează în profunzime, vitamina E şi Juvinity întârzie îmbătrânirea metabolică. Mod de utilizare: Se aplică pe faţă, gât şi decolteu, dimineaţa şi seara, se masează uşor pentru emulsionarea impurităţilor, se îndepărtează cu un disc cosmetic.

Acest produs Gerovital H3 Classic Emulsie Hidratanta Demachianta 2 in 1 200 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Colafast Colagen Rapid, 30 capsule
Tus lichid tip carioca Infaillible 30H Grip Precision Felt 01 Black, 4ml, L'Oreal Paris
Biscuiti bio crocanti din ovaz cu fulgi de cocos, 125g, Bohlsener Muhle
Klorane Duopack Ovaz, 400 ml
Protectii pentru mamelon, 2 bucati, Dodie
Crema pentru fata cu protectie solara SPF 50 Dry Touch Repaskin, 50 ml, Sesderma
Pieptene universal Negru, 1 bucata, Parsa Beauty
Ulei de masaj exotic, 236ml, Sabio
Masca Corona Virus N95 FFP2
chevron-right-circle