Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Antirid
  6. /
  7. Gerovital H3 Evolution Crema...

Gerovital H3 Evolution Crema Anti-age Intens Restructuranta 50ml

Adresabilitate: Conţine ingredienţi biomimetici (uleiuri, grăsimi, ceruri naturale) cu mare putere de reconstrucţie. Complexul anti-age Superoxid Dismutaza, Trylagen, GP4G asigură efecte anti-age de durată: atenuarea ridurilor, reînnoirea colagenului şi energia pură necesară funcţionării celulelor. Mod de utilizare: Se foloseşte cu succes pentru prevenirea şi tratarea semnelor de bătrâneţe, a ridurilor, uscăciunii, lipsei de elasticitate şi fermitate a tenului matur. Aplicarea cremei se face seara, după o demachiere corectă, prin masare până la absorbţie completă. Se poate aplica de două ori pe zi, respectiv seara şi dimineaţa, pentru un ten îmbătrânit, devitalizat. Beneficii: Ten luminos, fără riduri, intens hidratat şi tonifiat.

Acest produs Gerovital H3 Evolution Crema Anti-age Intens Restructuranta 50ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de dus cu migdale si floarea soarelui, 750ml, Karavaki
SECOM NEURO OPTIMIZER 60 CAPSULE
Pachet Parasitoff, 10ml + Activator, 50ml, Steaua Divina
Ghete sport ortopedice copii - 29
MILUPA MILUMIL JUNIOR 1+ LAPTE PRAF 600G
NIVEA 89050 SOFT CREMA HIDRATANTA CORP 200ML
Crema reparatoare pentru calcaie, 100ml, Dr. Soleil
URIAGE APA MICELARA TERMALA TEN SENSIBIL SI CU ROSEATA 250ML
Ampoule impotriva cosurilor cu centella asiatica Cica Farm, 100ml, Farmstay
chevron-right-circle