Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Inima si Circulatie
  4. /
  5. Walmark Coenzima Q10 +...

Walmark Coenzima Q10 + Carnitina x 30 tablete

Indicaţii: Coenzima Q10 are un rol important în obținerea energiei din hrană Coenzima Q10 influențează numeroase procese vitale fiind foarte des folosită ca supliment alimentar. Coenzima Q10 este o substanţă asemănătoare vitaminelor, solubilă în grăsimi, prezentă în toate celulele corpului uman, dar mai ales în celulele organelor cu activitate intensă, precum inima. Producția de coenzima Q10 scade odată cu înaintarea în vârstă. Nivelul scăzut de coenzima Q10 poate fi cauzat și de administrarea de statine - medicamente indicate pentru scăderea nivelului de colesterol. Coenzima Q10 are un rol important în obținerea energiei din hrană. Coenzima Q10 influențează numeroase procese vitale fiind foarte des folosită ca supliment alimentar. La rândul său, carnitina apare în mod natural în toate celulele organismului uman, în mod special în mitocondrii. Cea mai mare cantitate de carnitină este repartizată în mușchi. Compoziţie Coenzima Q 10;10,0 mg Carnitina;50,0 mg Dozare Ca supliment alimentar, 1-2 capsule zilnic, luate cu apă în timpul mesei sau după mese.

Acest produs Walmark Coenzima Q10 + Carnitina x 30 tablete din categoria Inima si Circulatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MOLLERS COD LIVER OIL OMEGA 3 MERE VERZI 250ML
Rame ochelari de vedere dama Lucetti 8424 C5
Ulei protector Macadamia Huile de Beauté, 100ml, Evoluderm
Aquafresh pasta dinti Little Teeth, 50ml
Kit pentru protectia barierei cutanate cu propolis si vitamina B5 Propolis B5 Line, Some By Mi
Emulsie cheratolitica si hidratanta Xerolys 50, 40 ml, Lysaskin
Vitamina B-12 5000 mcg cu cirese, dizolvare rapida, 60 drajeuri, GNC
Pasta de dinti medicinala White Repair, 75ml, Lacalut
Paranix sampon x 100ml
chevron-right-circle