Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Walmark Memoplus x 30 tablete

Indicaţii: Ginkgo Biloba contribuie la îmbunătățirea capacității de memorare Cafeina susține capacitatea de concentrare și este adecvată în caz de oboseală psihică şi fizică Magneziul acționează pozitiv asupra funcționării corecte a sistemului nervos și muscular Ginkgo biloba sprijină circulaţia sanguină la nivelul creierului, susţinând funcţiile cognitive şi memoria . Vitamina B6 şi magneziul sunt esenţiale pentru activitatea sistemului nervos, iar cafeina contribuie la imbunătăţirea atenţiei şi reducerea oboselii. MemoPlus conţine şi fosfatidilcolina, parte componentă a tuturor membranelor celulare . Compoziţie Ginko biloba;10,00 mg Vitamina B6;2,00 mg Magneziu;100,00 mg Fosfatidilcolina;100,00 mg Cafeina;30,00 mg Dozare Ca supliment alimentar, 2 capsule zilnic – de preferat în timpul meselor. Datorită conţinutului de cafeină, se recomandă a nu se administra seara.

Acest produs Walmark Memoplus x 30 tablete din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sab simplex x 30 ml suspensie orală
Linex Forte, 28 capsule, Sandoz
VAGISAN LOTIUNE IGIENA INTIMA 200ML
Crema sanziene, 20 g, Steaua Divina
Ceai de frunze de busuioc, 50g, Plafar
Septosol cu albastru de metilen, 20 comprimate de supt, Biofarm
Alevia Rasnita cu sare roz de himalaya cristale neiodata, 200g
Pachet Perfection VIP Program, Miracletox
DOPPELHERZ AKTIV CARCEL STOP 15 COMPRIMATE EFERVESCENTE
chevron-right-circle