Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Walmark Super Vitamina C...

Walmark Super Vitamina C 600 mg x 30 tablete

Indicaţii: Sprijină sistemul imunitar al organismului Antioxidant ce contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ Susţine sănătatea oaselor, dinţilor, gingiilor, etc Contribuie la formarea colagenului Vitamina C sprijină sistemul imunitar al organismului şi este necesară în susţinerea sănătăţii oaselor, dinţilor, cartilajelor şi a gingiilor prin contribuţia sa la formarea colagenului. Vitamina C sprijină de asemenea sănătatea vaselor de sânge şi a sistemului nervos. Ca antioxidant, Vitamina C contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ. Spre deosebire de alte vitamine, vitamina C nu poate fi sintetizată de către organismul uman, fiind necesar un aport extern. Compoziţie Doza zilnică recomandată (1 tabletă) conţine: Vitamina C - 600 mg Dozare Ca supliment nutritiv, 1 tabletă zilnic, la masa principală.

Acest produs Walmark Super Vitamina C 600 mg x 30 tablete din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Absorbante pentru incontinenta urinara Lady Slim Normal, 12 bucati, Tena
Lapte de corp parfumat pentru toate tipurile de piele Prodigieux, 200ml, Nuxe
Lac pentru unghii gel ICONAILS Gel Lacquer 170 - No More Monday Blue-s, 10.5ml, Catrice
Gel de curatare spumant Exomega Control, 500ml, A-Derma
Liverneed Forte, 30 capsule
Vopsea de par permanenta Ultra Nr. 9.9, 110ml, Loncolor
Sampon Keratin, 440ml, Syoss
Avene Hydrance Optimale Riche UV 30, 40 ml
Balsam revitalizant cu ingrediente nutritive naturale Conditioner Revalid, 250 ml
chevron-right-circle