Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Walmark Zinc Forte 15mg...

Walmark Zinc Forte 15mg x 30 tablete

Indicaţii: Sprijină sistemul imunitar Contribuie la stimularea fertilității bărbaților Contribuie la sănătatea pielii, a părului şi a unghiilor Protejeaza împotriva efectelor radicalilor liberi Acest produs conţine zinc provenit din surse organice, un element necesar bunei funcţionări a sistemului imunitar. Zincul este un element important în metabolismul acizilor grași și al corbohidraților. Zincul contribuie de asemenea și la sinteza proteinelor. Zincul este esenţial în protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Zincul contribuie la stimularea fertilității bărbaților şi menţine testosteronul în limitele normale. De asemenea, Zincul sprijină sănătatea pielii, a părului şi a unghiilor. Compoziţie Fiecare tableta contine: Zinc 15 mg Dozare Ca supliment alimentar, câte 1 tabletă zilnic, după masa principală.

Acest produs Walmark Zinc Forte 15mg x 30 tablete din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

40.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Creion de ochi waterproof Bronze, 1.2g, Cupio
Lingurite de silicon pentru bebelusi, 3 bucati, Wee Baby
Crema hidratanta cu protectie solara SPF 50+ pentru ten sensibil sau intolerant la soare fara parfum Anthelios UV-Mune 400, 50ml, La Roche-Posay
Seleniu 200µg, 120 capsule, G&G
ClinSin Spray nazal 30 ml
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU580 0T88
Pasta de dinti GennaDent Argentum, 50ml, VivaNatura
BB Cream hidratant pentru barbati SPF 25 nuanta Extra Light Lets's Face It, 50ml, Shakeup Cosmetics
Nasko Baby aspirator nazal pentru nou nascuti si copii, 0+luni
chevron-right-circle