Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sun Wave Stressclean Complex 60 comprimate filmate

Compoziție: • Extract de Withania somnifera - 100 mg• Extract de Bacopa monnieri - 30 mg• Extract de Nardostachys jatamansi - 15 mgWhitania somnifera - ajuta la cresterea capacitatii de adaptare la conditii de stres si de sustinere a proceselor cognitive. De asemenea protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ si contribuie la reducerea tensiunilor psihice si la inducerea starii de calm. Bacopa monnieri - se foloseste pentru mentinerea capacitatii de memorare si de concentrare, precum si pentru reducerea oboselii si a extenuarii fizice si psihice, de asemenea contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.Recomandari:• Ameliorarea stărilor de suprasolicitare nervoasă • Favorizează relaxarea organismului Mod de administrare:• 1-2 capsule de 2 ori pe zi Beneficii:• Nu influențează capacitatea de a conduce autovehicule• Produs 100% natural

Acest produs Sun Wave Stressclean Complex 60 comprimate filmate din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

77.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Proteine din zer 100% Whey Gold Standard cu aroma de caramel, 2.27kg, Optimum Nutrition
Otosan picaturi auriculare BIO pentru igiena urechii 10 ml
Ochelari de soare unisex Clubround Ray-Ban RB4246 990/58
Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 5/37, 60ml, Londa Professional
Biscuiti din ovaz integral cu cocos si seminte de chia, 200g, Nairn's
Gel de dus Marshmallow hearts, 500ml, Treaclemoon
Acutil x 60cps
Spuma de curatare pentru ten acneic Acne Out, 150ml, Biotrade
Frezyderm Ac-Norm masca peel-off 50 ml
chevron-right-circle