Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Consumabile sanitare
  4. /
  5. Hartmann Omnifix Elastic plasture...

Hartmann Omnifix Elastic plasture 10 cm/10 m

Caracteristici Plasture hipoalergen pe suport de material netesut, prevazut cu hartie siliconata de sustinere, pretaiata Permeabilitatea ridicata pentru aer si vapori de apa diminueaza riscul maceratiilor si in cazul acoperirii unor suprafete mari de tegument Elasticitatea materialului asigura mularea perfecta pe suprafetele curbe ale corpului, oferind un confort sporit la purtare Fixare sigura si indepartare atraumatica fara a lasa urme de adeziv Divizarea hartiei siliconate permite dimensionarea exacta si utilizarea usoara Indicatii Fixarea pansamentelor pe intreaga lor suprafata Ideal pentru zona articulatiilor si pentru zonele curbe sau concave ale corpului Forme de prezentare Produse Lungime Latime Omnifix elastic 2 m 10 m 10 cm 5 cm 10 cm 15 cm 20 cm 30 cm

Acest produs Hartmann Omnifix Elastic plasture 10 cm/10 m din categoria Consumabile sanitare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca de par Honey Intensive, 1000ml, Daeng Gi Meo Ri
Ulei masaj energizant cu portocale si lamaie, 100ml, Faunus Plant
Ulei esential Cypress 100% Organic Ecocert, 10ml, Soil
Batoane din ovaz integral cu morcov si mere +12 luni Bio, 6x23g, Organix
Serum facial cu Unt de Shea si Vitamina E, 30ml, Clara's New York
Noreva Exfoliac Mat&Pore Crema matifianta, 40ml
PAMPERS PREMIUM CARE MIDI SCUTECE 20 BUCATI MARIMEA 3
Seboradin Sensitive sampon, 200ml
BANO BITTER 250ML
chevron-right-circle