Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

PlantExtrakt Imunogrip Junior x 100ml

Reduce incidenţa infecţiilor gripale şi a altor infecţii respiratorii Reduce incidenţa complicaţiilor din infecţiile gripale şi alte infecţii respiratorii Efecte imediate fără şocuri fiziologice Aport de vitamine, minerale şi oligoelemente esenţiale din surse naturale Bine tolerat de organism Gust plăcut de sirop natural de fructe Uşor de administrat Compoziţie: suc stabilizat şi standardizat, obţinut prin presare la rece din herba înflorită de Echinacea purpurea (din cultură ecologică), macerat glicerinic din mlădiţe de Măceş Rosa canina – MG=D1g (recoltare ecologică certificată), extracte vegetale, obţinute prin presare la rece cu zahăr invertit, din fructe bogate în vitamine şi minerale: Afin (Vaccinium myrtillus), Coacăz negru (Ribes nigrum), Măceş (Rosa canina), Cătină (Hippophae rhamnoides). Recomandări: Creşterea rezistenţei organismului: în perioade cu risc crescut de apariţie a infecţiilor gripale şi a altor infecţii respiratorii (cea mai bună protecţie o oferă administrarea cu cel puţin o lună înainte de expunere la virusul gripal, astfel încât răspunsul imunitar să fie asigurat -septembrie – octombrie; februarie – martie) în caz de infecţii gripale şi alte infecţii respiratorii în convalescenţă în stări cu imunitate scăzută pentru creşterea armonioasă a copilului - cure de întreţinere (indicat în special în perioada de trecere de la iarnă la primăvară când organismul este slăbit). Mod de administrare: 1 – 2 ani: 3 ml de 2 ori pe zi; 2 – 4 ani: 3 ml de 3 ori pe zi; 5 – 7 ani: 5 ml de 3 ori pe zi; peste 7 ani: 5 ml de 5 ori pe zi. Produsul se poate administra şi diluat în puţină apă, în capacul dozator. Administrarea se face într-un ciclu de 4 zile urmate de 4 zile pauză. Acest ritm de administrare a fost stabilit în urma studiilor efectuate la nivel european pe sucul presat de Echinacea purpurea. Stimulând proliferarea celulelor imunocompetente, fără să provoace reacţii de memorare din partea acestora, trebuie administrat la intervale determinate, mecanismele stimulate pe această cale fiind supuse unui training. Administrarea se va face pentru o perioadă de maxim 4 - 6 săptămâni. Atenţionare: Nu se administrează concomitent cu vaccinările (se va administra după 4-6 săptamâni de la efectuarea vaccinului). Datorită programului de vaccinări a copiilor sub 1 an, este mai dificilă administrarea acestora. Pentru copiii peste 7 ani, se poate alege între administrarea de IMUNOGRIP JUNIOR sau IMUNOGRIP.

Acest produs PlantExtrakt Imunogrip Junior x 100ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare unisex Police SPLF14 509Y
GinkoPrim Max 120mg, 30 tablete, Walmark
Mycogel BIORGA gel de spalare antimicotic, 150 ml
Ciorapi compresivi clasa II Rayat, pana la genunchi, fara varf - Negru, 4
Unguent hidratant fara parfum pentru bebelusi, 75ml, Naif
Balsam de curatare pentru ten sensibil Green Tea, 100ml, Yadah
SOLARIS Ulei esential iasomie, 10ml
Miere de Manuka MELORA MGO 100+(UMF 5), 500g
Tetine silicon protectie san 39301, 1 set, Baby Nova
chevron-right-circle