Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ochi 
  4. /
  5. PlantExtrakt Optifort x 30...

PlantExtrakt Optifort x 30 comprimate

Îmbunătăţeşte vederea şi măreşte acuitatea vizuală pe timp de noapte. Protejează circulaţia capilară şi venoasă de la nivelul ochilor. Reduce stresul oxidativ de la nivel ocular. Toate substanţele active provin din surse naturale. Produs standardizat în substanţe active : luteină, zeaxantină, antociani, proantocianidine, vitamina A şi vitamina E. Recomandări: Reducerea riscului dezvoltării unor boli oculare Menţinerea sănătăţii ochilor în cazul suprasolicitării acestora (ex. la calculator, televizor, pentru conducătorii auto, etc.) Afecţiuni oculare determinate de carenţa vitaminică specifică Reducerea incidenţei afecţiunilor oculare degenerative Mod de administrare: Adulţi şi copii peste 12 ani: 1 comprimat pe zi, administrat cu un pahar cu apă. Se recomandă administrarea în cure de durată (3-6 luni), repetate la nevoie. Atenţionări: Nu se recomandă administrarea la persoanele alergice la oricare dintre componente.

Acest produs PlantExtrakt Optifort x 30 comprimate din categoria Ochi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

37.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Granola Cocoberry fara gluten, 275g, Viblance
Detergent spray pentru carucioare bebe, 250ml, Friendly Organic
Masca fata cu piersici My Orchard, 20ml, Frudia
Crema de noapte Caviar and Pearl, 50ml, Nuance
Gel de curatare pentru maini si corp pentru copii, bubble gum, 300 ml LaQ
Saratele susan si condimente, 107g, Ambrozia
Ulei esential de Scortisoara, 10 ml, Adams
Rame ochelari de vedere dama Fossil FOS 7111/G 0OX
Pudra proteica cu aroma de bicuiti cu crema iWhey, 2000g, Genius Nutrition
chevron-right-circle