Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

PlantExtrakt Polygemma 1 ( stomac ) x 50 ml

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Smochin şi Arin negruProtejează stomacul, ajutând la reglarea acidităţii gastrice Eficient în hiper sau hipoaciditate gastrică Susţine procesul de cicatrizare a mucoasei gastrice şi intestinale Eficient în manifestări ale stresului cu repercursiuni la acest nivel Mod de administrare: În cazuri acute se poate administra de 4-5 ori pe zi în primele 2-3 zile, apoi se continuă cu doza standard cel puţin 7 zile. În cazuri cronice se recomandă cure de 1-2 luni primăvara şi toamna.

Acest produs PlantExtrakt Polygemma 1 ( stomac ) x 50 ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Miere Bio Manuka (TA 25+), 250g, Sonnentor
Creion pentru ochi Long-Lasting 34 - Sparkling Black, 0.28g, Essence
Chec fara zahar cu bucatele de ciocolata, 200g, Diablo
Revox Just Acid Hyaluronic 5%, 30ml
Suzeta ortodontica de noapte pentru 0-6 luni Portocaliu/Verde Luna, 2 bucati, Tommee Tippee
Rame ochelari de vedere copii Polarizen MX01 01 C01S
Sapun de maini lichid White Tea, 200ml, Sabon
Maca rosie pudra raw bio, 100g, Dragon Superfoods
Serum activ pur cu collagen vegetal, 30ml, La Saponaria
chevron-right-circle