Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

PlantExtrakt Polygemma 6 ( varice-hemoroizi ) x 50 ml

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Castan sălbatic şi Castan comestibilSusţine circulaţia limfatică şi reîntoarcerea venoasă Efect decongestionant Tonifiant al pereţilor vasculari Mod de administrare: se recomandă administrarea a 2 ml de 2 ori pe zi, diluaţi în puţină apă, înainte de mese În cazuri acute se poate administra de 2 ori pe zi în primele 2-3 zile, apoi se continuă cu doza standard cel puţin 7 zile În cazuri cronice, persoane cu probleme ale circulaţiei venoase, se recomandă cure periodice de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie

Acest produs PlantExtrakt Polygemma 6 ( varice-hemoroizi ) x 50 ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Proctinum crema, 30ml, Zdrovit
Maca Complex 60 capsule, GNC
Gel hidratant pentru protectie solara cu SPF50+ Heliocare 360º, 50ml, Cantabria Labs
GENACOL 90 CAPSULE
Hartmann DermaPlast Active Coolfix Fasa elastica cu efect de racire
Lapte praf Nan 3 Optipro HMO +12 luni, 800g, Nestle
Seminte decorticate de canepa ECO, 500g Canah
Ochelari de soare dama Ray-Ban RB4389 601/71
Ser anti-rid, 50ml, Medi-Peel
chevron-right-circle