Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

PlantExtrakt Polygemma 9 ( femei 50 + ) x 50 ml

Combinaţie de extracte gemoterapice din mlădiţe de Zmeur, Mur, Merişor şi SequoiaAjută la depăşirea stărilor neplăcute generate de dezechilibrul hormonal de la menopauză Îmbunătăţeşte elasticitatea uterului Creşte absorbţia calciului la nivel intestinal Ameliorează durerile articulare Efect antisenescent Mod de administrare: cure periodice de întreţinere după vârsta de 50 de ani Se recomandă administrarea a 2 ml de 2 ori pe zi, diluaţi în puţină apă, înainte de mese

Acest produs PlantExtrakt Polygemma 9 ( femei 50 + ) x 50 ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema Jalumineral4 Active, 50ml, Lovren
Vitamina D3 2000 UI, 60 comprimate, BioSunLine
Crema regeneranta pentru fata Dual Firming & Lifting, 50ml, Trimay
VisuXL picaturi oftalmice, 5 ml
Seboradin FitoCell sampon, 200 ml
Aktiv Calciu 900 mg + D3 + Biotina + Acid folic, 30 comprimate, Doppelherz
Activ pur cu fitoretinol, 30 ml, La Saponaria
Crema de maini Iris&Linden Flower, 50ml, BeBio
Neutrogena Crema pentru Picioare cu absorbtie rapida 100ml
chevron-right-circle