Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

PlantExtrakt Polygemma 10 ( barbati 50 + ) x 50 ml

Combinaţie de extracte gemoterapice din mlădiţe de Sequoia, seminţe de Frasin şi muguri de Arin negruRevitalizant la nivel fizic şi psihic Reduce simptomele neplăcute care apar în mod frecvent la nivel urogenital Îmbunătăţeşte circulaţia periferică Ajută la îmbunătăţirea calităţii vieţii sexuale Mod de administrare: cure periodice de întreţinere după vârsta de 50 de ani Se recomandă administrarea a 2 ml de 2 ori pe zi, diluaţi în puţină apă, înainte de mese

Acest produs PlantExtrakt Polygemma 10 ( barbati 50 + ) x 50 ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser de fata 24K Gold & Peptide Matrixyl 2% Super Serum, 30ml, Bio Balance
Apa de protectie solara antioxidanta SPF50 Photoderm Anti-OX, 200ml, Bioderma
SOLARIS Zahar brun nerafinat Muscovado, 500g
Biscuiti cu cocos Ursuleti Bio, 125g, Mogli
Beta-Caroten 6mg, 100 capsule, GNC
ABOCA MELILAX MICROCLISMA PEDRIATIC 6BUC X 5G
Plant Protein, 400g, Your Super
Dacia Plant Tinctura branca ursului, 50ml
INTRAPUR INLINE SET
chevron-right-circle