Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

PlantExtrakt Polygemma 4 (sinusuri) x 30 ml

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Coacăz negru, Carpen, Arin negru şi Mesteacăn pufosAcţiune specifică la nivelul sinusurilor Activ în procese inflamatorii şi supurative ale mucoasei rino-sinusale Acţiune antiinflamatoare şi cicatrizantă Efect de cortizon natural, fără reacţii secundare Efect de eliminare a mucusului din sinusuri prin cavitatea nazală Acţiune generală de creştere a puterii de apărare a organismului Mod de administrare: pentru adulţi şi copii peste 7 ani se recomandă administrarea a câte 1 ml de 2-3 ori pe zi, diluate în puţină apă, înainte de mese. În cazuri acute se poate administra de 4-5 ori pe zi în primele 2-3 zile, apoi se continuă cu doza standard cel puţin 6 zile. În cazuri cronice, poate diminua riscul de recidivă: se recomandă cure de 1-2 luni

Acest produs PlantExtrakt Polygemma 4 (sinusuri) x 30 ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Marnys Ginjal protectie imunitara, 20 fiole
Pulbere proteica bio Super Vegan 75% proteina, 250g, Iswari
Galenic Secret D'Excellence Ser concentrat antirid 30 ml
Rotta Natura Fitocardin Forte, 30 capsule
Napolitane cu crema de alune fara zahar Party, 213g, Lago
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2957 001
Tinctura de maslin, 50 ml, Steaua Divina
Periuta de dinti pentru albire S, Elgydium
Crema de fata Birch Juice Moisturizing, 80ml, Round Lab
chevron-right-circle