Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabit si Metabolism
  4. /
  5. Secom Lipotropic 1000 Plus...

Secom Lipotropic 1000 Plus x 100 capsule

Indicatii: imbunatatirea metabolismului lipidic furnizarea catre organism de substante care stimuleaza sinteza factorilor lipotropici (care descompun grasimile): reduce nivelul homocisteinei: stimuleaza conversia homocisteinei in metionina favorizeaza legarea acizilor grasi liberi si solubilizarea grasimilor imbunatatirea functiilor hepatice: reduce acumularea hepatica a lipoproteinelor de foarte joasa densitate – VLDL (“ficat gras”): stimuleaza sinteza hepatica a fosfolipidelor reduce acumularea si elimina substantele toxice din organism (factorii lipotropici participa la sinteza cisteinei, a glutationului si a taurinei cu rol in detoxifierea organismului) cresterea performantelor mentale, imbunatatirea starii de spirit, reducerea riscului pierderilor de memorie asociate imbatranirii: mentine structura membranei celulei nervoase si a tecii de mielina creste nivelul neurotransmitatorului acetilcolina, regleaza echilibrul cupru/zinc la nivel cerebral stimuleaza sinteza serotoninei care induce starea de bine imbunatateste vederea (cristalinul, retina si lacrimile contin o cantitate mare de inozitol) echilibreaza imunitar (imbunatateste functia glandei timus) Compozitie: Per 6 capsule : Colina (Colina bitartrat) 1000 mg, Inozitol 1000 mg, Betaina HCl 50 mg, L-Methionina 500 mg, vitamina B-6 (Piridoxina HCl) 100 mg, Aloe Vera Gel concentrat 200x (echivalent a 2400 mg gel). Administrare: 1 - 6 capsule / zi sau conform recomandarii medicului de specialitate. Contraindicatii: NU se administreaza femeilor insarcinate sau care alapteaza. Prezentare: 100 capsule

Acest produs Secom Lipotropic 1000 Plus x 100 capsule din categoria Slabit si Metabolism se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

124.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tinctura de propolis, 20ml, Steaua Divina
Enroush Gel Intim 95% Natural Antibacterial, 200ml
Mist parfumat pentru corp Lemonade Spritz, 200ml, Lavish Care
L'Erbolario Parfum pentru camera cu betisoare Fior Di Salina, 200ml
Ulei multifunctional Huile Prodigieuse, 50ml, Nuxe
FARES ULEI PIN 10ML
Snur ochelari HAYNE auriu Spectacle cord rope H074.003
Timburg Gel albastru x 500 de grame
Imodium 2mg x 6 comprimate orodispersabile
chevron-right-circle