Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabit si Metabolism
  4. /
  5. Secom Fucoxanthin x 30...

Secom Fucoxanthin x 30 capsule vegetale

Descriere: Fucoxantina si fucoidani, combinatie superioara cu rol important in controlul greutatii si protejarea sistemului cardiovascular Compozitie/capsula: Kombu (Laminaria japonica)(extract garantat de fucoxantina 2mg [1%]) 200mg, Kombu (Laminaria japonica)(extract garantat de fucoidani 170 mg [85%]) 200mg Efecte adjuvante: eficient in curele de slabire prin reducerea masei de grasime reduce capacitatea adipocitelor de a absorbi si a depozita grasime (reduce activitatea enzimei lipoprotein lipazei care stocheaza trigliceridele in adipocite) ajuta la reducerea volumului adipocitelor (celule care stocheaza grasimea) prin stimularea lipolizei (metabolizarea grasimii stocate în adipocite - "arderea grasimilor") in special la nivel abdominal si eliberarea lipidelor in circulatia sanguina stimuleaza productia de DHA, acid gras Omega 3, contribuind astfel la reducerea nivelului de colesterol seric protector cardiovascular, regleaza tensiunea arteriala puternic antioxidant, protejeaza celulele impotriva distrugerilor provocate de radicalii liberi adjuvant in terapiile complementare antitumorale, reduce efectele toxice in chimio si radioterapie reduce riscul aparitiei sindromului X metabolic caracterizat prin diabet tip II, obezitate, dislipidemie detoxifiant renal Mod de administrare: 1 capsula/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Prezentare: 30 capsule vegetale

Acest produs Secom Fucoxanthin x 30 capsule vegetale din categoria Slabit si Metabolism se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

218.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

VEET BENZI CEARA RECE PENTRU FATA ULEI DE ARGAN 20BUC
SANOVITA WELLNESS Jeleuri Imunitate Forte Copii cu Zinc si Vitamina C, 30 bucati
Iridium Baby servetele sterile x 28
Ginkgo Biloba & Panax Ginseng Extractum
PufyPuf spray propolis si musetel, 20 ml, Dacia Plant
Crema colorata anti-pete pigmentare cu protectie solara pentru fata SPF50+ Capital Soleil, 50ml, Vichy
Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 5/56, 60ml, Londa Professional
Prezervative Real Feel, 16 bucati, Durex
Crema pentru protectie solara ten uscat-sensibil Herbal cu SPF50, 50ml, Celenes
chevron-right-circle