Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Secom Vitamina C 1000mg (adulti) x 100 capsule

Indicatii: functionarea normala a sistemului imunitar protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ formarea normala a colagenului pentru functionarea optima a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a dintilor si a pielii functionarea normala a sistemului nervos, mentinerea sanatatii psihice reducerea oboselii si extenuarii cresterea absorbtiei fierului si la regenerarea formei reduse a vitaminei E metabolismul energetic normal Compozitie per 1 capsula: Vitamina C (acid ascorbic din fructe de Maces [Rosa canina] si de Acerola [Malphighia punicifolia]) - 1000 mg; Bioflavonoide (din citrice concentrat) - 50 mg Administrare:Cate 1 capsula de 1-2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Acest produs Secom Vitamina C 1000mg (adulti) x 100 capsule din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

105.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema anticuperozica hidratanta SPF 10 Derma+, 50 ml, Gerovital
Lapte protectie solara pentru copii SPF 30 Sun, 150ml, Gerovital
Tribulus Terrestris Extract 380mg, 60 capsule, Niavis
Unt solid de corp pentru stralucire Pink Moon cu murumuru si trandafir, 80ml, La Saponaria
Gel pentru cresterea genelor si sprancenelor Crexy, 8ml, Labo
Ruj lichid mat 8h Matte Liquid Lipstick 04 - Rosy Nude, 2.5ml, Essence
Premium Berberine 600mg, 60 capsule, Boost4Life
Spray pentru par cu protectie termica Eimi Thermal Image, 150ml, Wella Professionals
Sampon zilnic profesional cu ulei de argan, 500 ml, DermOrganic
chevron-right-circle