Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Secom Echinacea x 100...

Secom Echinacea x 100 capsule

Descriere: Formula complexa pe baza de Echinacea pentru imbunatatirea sistemului imunitar. Efecte: - creste numarul si activitatea celulelor sistemului imunitar - bacteriostatic, anti-viral, anti-fungic - stimuleaza regenerarea tisulara - reduce inflamatiile - detoxifiant sanguin si limfatic (imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului) Recomandat in: - infectii ale tractului respirator superior, uro-genitale, gingivita, amigdalita, otita, sifilis, herpes, febra tifoida, malarie, difterie, adenopatii (ganglioni mariti si durerosi), enterocolite, alte infectii minore - rani, arsuri, intepaturi de insecte, ulcere, psoriazis, acnee, eczeme, abcese, furuncule, micoze (uz extern) - artrita, guta Compozitie (per capsula): Echinacea purpurea (cultura organica)(radacina) 230mg si Echinacea angustifolia (radacina) 230mg. Mod de administrare: cate 1-3 capsule de 2 ori/zi, preferabil la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Contraindicatii: A nu se administra persoanelor cu boli autoimune.

Acest produs Secom Echinacea x 100 capsule din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

181.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Costum medical roz pudra unisex, Model Activity - XS
NUTRICOLOR ND00733 VOPSEA PAR 7.33 GOLDEN BLOND WHEAT 140ML
Vopsea de par vegana fara amoniac Blond nisipiu 7.08, 150ml, Neva Naturalis
Ser pentru buze Tratament Boost Hydrating cu 1% Acid Hialuronic si Afine, 10ml, Biovene
Toner pentru fata cu Bifida, 150ml, Mixsoon
Baveta din silicon, 1 bucata, Dr. Brown's
Ceai Protector Hepatic D151, 20 plicuri, Fares
Ruj lichid mat fara transfer Matt Pro Ink 090 - This Is My Statement, 5ml, Catrice
Crema Kadermin, 50ml, Mba Pharma
chevron-right-circle