Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Ficat si Bila
  6. /
  7. Secom Liver Blend x...

Secom Liver Blend x 100 capsule

Compozitie: Amestec din Papadie (Taraxacum officinale)(radacina), Armurariu (Silybum marianum)(fructe), Brusture (Arctium lappa)(radacina), Anghinare (Cynara scolymus)(frunze), Kelp (Laminaria spp.)(planta intreaga), Menta (Mentha x piperita)(partea aeriana). Alte ingrediente: componente homeopate 100% naturale: clorura de potasiu 3x, sulfat de sodiu 3x. Efecte: - hepatoprotector (antioxidant, protejeaza membrana celulei hepatice, stimuleaza regenerarea si regleaza rata de distrugere a hepatocitelor) in: steatoza hepatica, hepatite virale si alcoolice, ciroza, colestaza, inflamatii hepato-biliare, litiaza biliara, encefalopatie hepatica - coleretic (stimuleaza secretia biliara) si colagog (favorizeaza evacuarea bilei in duoden) - regleaza nivelul colesterolului hepatic si biliar, reduce peroxidarea lipidica - sustine activitatea ficatului in procesul de detoxifiere prin efect diuretic, diaforetic (sudorific), depurativ la nivel sanguine - suport in chimio si radioterapie, antiinflamator Mod de administrare: cate 1 capsula de 2-4 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A nu se administra persoanelor diagnosticate cu blocaj al canalelor biliare, colecistita acuta si obstructie intestinala.

Acest produs Secom Liver Blend x 100 capsule din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pasta de dinti Sensitive Professional, 75ml, Elmex
Topfer Mamacare Ulei de corp masaj, 100 ml
Magneziu Marin, 30 capsule, AdNatura
Green Sugar Gold pulbere, 1000g, Laboratoarele Remedia
Hartmann Stulpa Fix bandaj tubular 25m - marimea 3
Vopsea de par fara amoniac Dark Brown 3.00, 150g, Biomagic
Steablock, 60 capsule Hyllan
Mommy Care Crema cu galbenele impotriva iritatiilor de scutec, 80ml
Ceai de Pedicuta, 50g, Dorel Plant
chevron-right-circle