Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Secom L-Cysteine 500mg x...

Secom L-Cysteine 500mg x 30 capsule

Descriere: Aminoacid semiesential si antioxidant pentru protectie pulmonara. L-Cisteina este un aminoacid semiesential, poate fi sintetizat in organism din aminoacidul esential metionina. La nou-nascuti, varstnici si la persoanele cu afectiuni metabolice este un aminoacid esential. Contribuie la: reducerea speciilor reactive de oxigen si a actiunii lor distructive asupra membranelor, proteinelor, lipidelor, acizilor nucleici celulari si asupra ADN-ului mitocontrial sanatatea pielii, parului si unghiilor: cisteina reprezinta o sursa importanta de sulf - efect antiaging detoxifierea organismului: prin chelatarea si eliminarea metalelor grele fluidifierea secretilor bronsice: efect bronhodilatator si mucolitic prin acetilarea L-cisteinei se formeaza NAC, care rupe legaturile disulfhidrice ale glicoproteinelor din mucus reducerea simptomelor consumului excesiv de alcool: contracareaza efectul toxic al acetaldehidei, substanta nociva intalnita in bauturile alcoolice furnizarea energiei necesare organismului echilibrarea sistemului imunitar Compozitie: L-Cisteina, obtinuta prin fermentatie bacteriana, 500mg/capsula Mod de administrare: Cate 1 capsula de pana la 4 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Prezentare: 30 capsule

Acest produs Secom L-Cysteine 500mg x 30 capsule din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pasta de dinti cu extract natural de ghimbir 90ml, Eyup
Paste cu rosii si spanac Love, 250g, Dalla Costa
Masca servetel hidratanta pentru volumul tenului Hyaluron Specialist, 32g, L'Oreal Paris
Rame ochelari de vedere unisex Vogue VY2020 3068
Ceai verde, Spring Tea, 100 g, Basilur
Pre-workout cu aroma de portocale Total Rush 2.0, 375g, Weider
Sampon Caviar Supreme, 350ml, KayPro
Tampoane de san cu banda adeziva, 60 bucati, Canpol babies
Ochelari de soare dama Furla SFU841 0779
chevron-right-circle