Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dacia Plant Branca Ursului x 60 comprimate

Compozitie: Plante: Branca-ursului (350mg). Ingrediente inactive: lactoză, celuloză microcristalină, aerosil. COMPOZIŢIE CHIMICĂ: furanocumarine (psoraleni): bergapten, izobergapten, pimpinellin, izopimpinellin, sphondin, carbohidraţi,etc. Actiune: Stimulează activitatea secretorie a glandelor sexuale, afrodisiac, tonic general digestiv şi nervos, antispastic digestiv şi uterin, reglator al activităţii nervoase, stimulent al imunităţii locale nespecifice (la nivel renal şi genital), vasodilatator genital, vasodilatator periferic, hipotensiv. Indicatii: Se utilizează ca adjuvant in: sterilitate masculină şi feminină, impotenţă, frigiditate, anexită, metroanexită, insuficienţă ovariană, amenoree, menopauză prematură, stări de oboseală şi epuizare ca urmare a efortului fizic şi intelectual, digestie dificilă, balonări frecvente insoţite de colici, insuficienţă renală, hipertensiune arterială, circulaţie periferică deficitară (maini şi picioare reci). Contraindicatii: Sarcină, alăptare, alergie la Branca-ursului, intoleranţă la lactoză. Mod de administrare: Cate 2 cpr. de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Comprimatele se inghit cu apă sau se sfăramă in gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). In dificultăţi de inghiţire, comprimatele se pot rupe in două. Reactii adverse: Produsul este in general bine tolerat, rareori putand apare fotosensibilitate sau alergii cutanate. Precautii: A se evita expunerea la soare sau la radiaţii UV pe perioada tratamentului, datorită fenomenului de fotosensibilizare. Ambalaj, prezentare: Cutie cu 60 de comprimate.

Acest produs Dacia Plant Branca Ursului x 60 comprimate din categoria Viata Sexuala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suzeta Nivel 2 design fluture culori asortate, 2 bucati, Dr. Brown's
LIERAC HYDRAGENIST GEL CONTUR OCHI 15ML
Crema pentru spalarea fetei Luxury, 100 ml, Gerovital
Ciocolata neagra fara zahar, 85g, Diablo
Garcinia extract forte 180 capsule
Hemosan crema 35g
IMUNOTUS FORTE 10PLICURI
Marnys Cistomar, 30 capsule
BIOFARM BORAMID PENTRU UZ EXTERN 10ML
chevron-right-circle