Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Urocultor x 60ml

Urocultura este metoda prin care se permite, prin cultivarea si analiza probelor de urina, identificarea agentilor patogeni care produc infectii ale tractului urinar. Acest produs este de unica folosinta: distrugeti dupa folosire. Capacitate 60 ml. Utilizare Urocultor: Recoltarea se face din prima urina de dimineata. Se urineaza in toaleta lasand primul jet de urina fara a-l colecta (in acest fel se elimina urina contaminata de bacteriile care se afla in mod obisnuit in zona inferioara a uretrei), apoi se continua urinarea colectand-o in recipientul dat de laborator. Se inchide recipientul fara a atinge fata interna a dopului si fara a atinge recipientul de zona genitala sau de obiecte din jur, pentru a evita contaminarea cu bacterii. Este important ca recoltarea sa se faca inainte de inceperea unui tratament cu antibiotice deoarece, in general, antibioticele modifica flora microbiana, iar rezultatul uroculturii poate fi fals negativ, chiar si in cazul existentei unei infectii urinare. In cazul in care recoltarea se face la domiciliul pacientului, proba trebuie adusa la laborator in maxim 2 ore de la recoltare. Precautii speciale Urocultor: A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ventilat si curat.

Acest produs Urocultor x 60ml din categoria Consumabile sanitare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

2.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Formula pentru sanatatea sistemului nervos Preventive Nutrition Brain Health, 60 comprimate, GNC
Jucarie silicon Bunny Doo Pastel Blue, 1 bucata
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi MYJ5503 C3
Emulsie hidratanta matifianta pentru ten mixt Aquabella, 50ml, Nuxe
Concentrat pentru ochi anti-age cu retinol 1% si cirese De-puffing, 15ml, Biovene
Bautura instant cu turmeric Golden Milk Bio, 70g, Raab Vitalfood
ALLERDEP SIROP 150ML
Crema echilibranta pentru ten normal Biome, 50ml, Pell Amar
Durex Prezervative Intense Orgasmic x 10 Bucati
chevron-right-circle