Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ochi 
  4. /
  5. Lacrisifi solutie oftalmica 10ml

Lacrisifi solutie oftalmica 10ml

Compozitie Hidroxipropil-metilceluloza 4000 CPS: 0,50 g;Fosfat de sodiu monobazic H2O: 0,80 g; Fosfat de sodiu dibazic 12 H2O:1,80 g; Clorura de benzalconiu: 0,01 g; Edetat de sodiu: 0,10 g;clorura de sodiu: 0,20 g; Apa distilata pana la: 100,00 ml. Actiune terapeutica Hidroxipropil-metilceluloza are proprietati lubrefiante si emoliente, iar vascozitatea sa permite prelungirea timpului de contact cornean al colirului. Lacrisifi (solutie de hidroxipropil-celuloza 0,5%) are un indice de refractie comparabil cu cel al fluidului lacrimal. In plus, regenereaza, imbunatateste stabilitatea si reproduce caracteristicile vizuale ale filmului lacrimal. Lacrisifi are o activitate antiseptica blanda si asigura hidratarea si lubrefierea corneei. Indicatii De asemenea este recomandat in caz de iritatii oculare produse de smog, praf, vant, apa de mare; in plus faciliteaza eliminarea corpilor straini si a substantelor toxice. Lacrisifi este bine tolerat cand este instilat in sacul conjunctival, asa cum au demonstrat toate evaluarile clinice. Mod de administrare Se instileaza 1-2 picaturi de 4-8 ori pe zi, dupa sfatul medicului. Contraindicatii Lacrisifi este contraindicat la pacientii care prezinta hipersensibilitate la oricare dintre componentele solutiei. Precautii A nu se folosi dupa trecerea a 30 de zile de la prima deschidere a flaconului. Reactii adverse Nu are.

Acest produs Lacrisifi solutie oftalmica 10ml din categoria Ochi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pufuleti cu dovlecei si morcov +12 luni, 15g, Plasmon
Dr. Max Acid folic​, 90 comprimate filmate
Ser pentru diminuarea porilor cu Niacinamida si Avocado, 30ml, The conscious
Antialcool x 60 cps (Hypericum)
GNC VITAMINA C 500MG CARAMELE MASTICABILE 60BUC
Masca tip servetel Cica Houttuynia Tea Tree, 30 bucati, Mary and May
Ace pentru glucometru, 100 bucati, IME-DC GmbH
Magnesium Bisglycinate, 30 capsule, Zenyth
Scutece Ultra Comfort Mega Marimea 4 pentru 8 - 14kg, 66 bucati, Huggies
chevron-right-circle