Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Secom Childlife First Defense...

Secom Childlife First Defense x 118.50 ml sirop

Efecte- stimulator al imunitatii specifice umorala si celulara (stimuleaza producerea imunoglobulinelor IgA, IgM, IgG si a limfocitelor T) si a imunitatii nespecifice antiinfectioase (cresterea numarului de fagocite, celule care inglobeaza si digera bacteriile, celule tumorale, alte corpuri straine in organism) Indicatii: - alergii, ulcer, gingivita, halena digestiva, candidoza, toxiinfectii alimentare, diaree acuta si cronica, sindromul de intestin permeabil, malabsorbtie, colita, enterocolita, colon iritabil, giardioza, antibioterapie, hepatita, sindromul oboselii cronice, mononucleoza, herpes, papilomatoza, SIDA, boala Lyme, chlamidioza, pneumonie, endocardita, pediculoza, scabie, holera, toxoplasmoza, toxocaroza, amibiaza, paludism, infectii urinare, TBC, pleurezie, otita, sinuzita, meningita, carii dentare, infectii cu Helicobacter pylori, gripa, impetigo, dermatomicoze, eczeme, furunculoza, intepaturi de insecte, psoriazis, arsuri, conjunctivita, blefarita, depresii, deficit de atentie, neoplasm, chimioterapie Argintul coloidal are efect: - antioxidant: ionii de argint neutralizeaza radicalii liberi - stimulator al imunitatii specifice umorale si celulare (stimuleaza producerea imunoglobulinelor IgA, IgM, IgG si a limfocitelor T) si a imunitatii nespecifice antiinfectioase (cresterea numarului de fagocite, celule care inglobeaza si digera bacteriile, celule tumorale, alte corpuri straine in organism); argintul coloidal este considerat ca un sistem imunitar secundar - bacteriostatic: bacteria este un organism unicelular cu membrana incarcata cu sarcina electrica Alte IngredienteApa purificata, glicerina, acid citric, extract din seminte de grapefruit, sorbat de potasiu, stevie, Arabic gum. NU contine lactate, gluten, soia, ou, drojdie, grau, porumb, alcool, indulcitori sau coloranti artificiali. Mod de adminsitrareProdusul poate fi administrat preventiv, pentru cresterea capacitatii de aparare, dar si la primele manifestari ale bolii, de exemplu frisoane, tuse, febra, dureri in gat sau de ureche, diaree, etc. La primele semne de infectie: copii 6 - 12 luni: 1/2 lingurita de 3 ori/zi; copii 1 - 12 ani: 1 lingurita de 3 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate Se poate administra simplu sau amestecat cu bautura preferata a copilului.

Acest produs Secom Childlife First Defense x 118.50 ml sirop din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

170.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Concentrat corector pentru pori dilatati Sebium Pore Refiner, 30ml, Bioderma
Prune uscate Bio, 200g, Harmonica
Suzeta ortodontica de zi si de noapte nr.2, 2 bucati, Wee Baby
Aquafresh pasta dinti Big teeth 6+ ani
Scutece Pants Premium Care, Nr. 3, 6-11 Kg, 28 bucati, Pampers
Manusi examinare nitril fara pudra Germanmed M, 100 bucati
Dacia Plant Elixir fructe soc, 200 ml
Gel energizant Nootropics cu lamaie si lime Beta Fuel, 60ml, SiS
Spray pentru pieptanare usoara My Friend, 150ml, Bebble
chevron-right-circle