Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Infacol solutie 50ml

Indicatii: Solutia are aroma naturala de portocala. Infacol este unul dintre cele mai eficiente tratamente impotriva colicilor, ajuta la alinarea durerilor de burtica si eliminarea gazelor la nou nascuti si bebelusi . Compozitie: Simeticon 40 mg/ml. Ingredientul de baza, simeticona, ajuta la strangerea bulelor mici de gaze din stomac in bule mai mari care apoi sunt eliminate de bebelus prin flatulatie. Mod de administrare: Infacol se poate administra incepand cu primele zile de viata. Se recomanda administrarea cate unei doze( o pipeta - 0.5 ml ) inainte de fiecare masa,administrarea se face cu pipeta atasata capacului. Efectele benefice apar din primele zile de administrare. Daca nu se observa imbunatatiri in primele 48 de ore se poate mari doza temporar la 2 pipete (1 ml ).

Acest produs Infacol solutie 50ml din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema pentru zona ochilor cu efect de netezire A-Oxitive, 15ml, Avene
Ciuperca tibetana, 180 capsule, Health Nutrition
MIGRENYR ACUT 10 COMPRIMATE
Gel de dus cu sare de mare si cocos, 400ml, Yope
Masca de par Pure Volume, 250ml, Maria Nila
Set pompa san, 34240, Baby Nova
Tampoane postnatale ultra absorbante pentru saptamana 0-2, Large, 10 bucati, Lansinoh
Rame ochelari de vedere dama Polarizen TL3635 C3
LIVSANE MANUSI LATEX PUDRATE MARIMEA L 100BUC
chevron-right-circle